Snack crocant din naut

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2012 | 3074 vizualizari

 

O gustare foarte sanatoasa si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • naut (daca aveti din conserva e si mai bine k nu mai pierdeti timp cu fiertul)
  • cativa stropi de ulei
  • condimente: boia dulce, boia iute sau chilli, sare, ghimbir praf, usturoi granulat, rozmarin uscat si macinat, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snack crocant din naut:

Nautul se fierbe. Condimentele se amesteca toate. Puneti cat vreti din fiecare, dupa gust si preferinta. Eu pun mult chilli..:))

Stropiti nautul cu ulei, apoi combinati-l cu condimentele. Puneti-l in tava, rasfirat. Dati la cuptor la 180 grade, Mai scuturati din cand in cand tava, ca sa se coaca uniform. Gustati cate o boaba de naut ca sa vedeti daca sunt suficienti de moi sau crocanti, dupa cum va plac. Aveti grija sa nu-i uitati prea mult ca se intaresc ca piatra. Cand prind o crusta subtire, crocanta, eu ii scot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snack crocant din naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Naut crocant, aromatizat cu ierburi